چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست
سرخط خبرها

۵۵ درصد از زمین‌های کشاورزی خراسان‌رضوی سنددار شد | سنددار کردن این اراضی تا ۱۴۰۳ پایان می‌یابد

  • کد خبر: ۱۸۰۴۳۳
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
۵۵ درصد از زمین‌های کشاورزی خراسان‌رضوی سنددار شد | سنددار کردن این اراضی تا ۱۴۰۳ پایان می‌یابد
از سال گذشته تا‌کنون ۵۵‌درصد زمین‌های کشاورزی استان سنددار شده است

به گزارش شهرآرانیوز «از پارسال تاکنون ۵۵‌درصد زمین‌های کشاورزی خراسان‌رضوی سنددار شده که این میزان، حدود ۲۰‌درصد از میانگین کشوری بالاتر است.» این خبری است که مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی در بخش زمین‌های کشاورزی روستایی اعلام و تأکید کرد که مردم بدون اینکه مراجعه‌ای به اداره ثبت‌اسناد داشته باشند، اسناد مالکیت زمین‌هایشان صادر می‌شود.

سیدمرتضی مولوی‌پور در گفتگو با شهرآرا، این وعده را هم داد که میزان اراضی کشاورزی سند‌دار‌شده تا پایان امسال به ۸۰‌درصد زمین‌های کشاورزی تعمیم پیدا کند.

او با اشاره به اینکه اداره‌کل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی از پارسال به صدور اسناد مالکیت زمین‌های کشاورزی مکلف شده است، اظهار کرد: تاکنون در این زمینه برای متقاضیانی که از مزایای سند رسمی اطلاع داشتند، سند صادر شده است، اما از‌این‌پس قسمت سخت کار شروع می‌شود؛ زیرا بقیه افراد از این ماجرا آگاهی ندارند، از مزایای سند بی‌خبر هستند یا می‌دانند، اما پیش‌فرض‌های ذهنی اشتباهی دارند و گمان می‌کنند با صدور سند رسمی یارانه‌شان قطع می‌شود یا مشمول پرداخت مالیات می‌شوند.

اتمام سنددار کردن زمین‌های کشاورزی استان تا سال ۱۴۰۳

او با بیان اینکه اگر بتوانیم میزان صدور سند‌های کشاورزی را تا پایان امسال به ۸۰‌درصد برسانیم، سنددار کردن زمین‌های کشاورزی استان در سال‌۱۴۰۳ به اتمام می‌رسد، گــفــــت: از اواخــر پارسال هزینه‌های نقشه‌برداری زمین‌های کشاورزی از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک پرداخت می‌شود که عمده هزینه‌های سند مالکیت را شامل می‌شود. سازمان ثبت‌اسناد و املاک متقبل شد که این هزینه‌ها را پرداخت کند و در‌همین‌راستا با شرکت‌های نقشه‌برداری قرارداد بسته شد.

تحویل سند مالکیت به مردم در روستا

مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی افزود: این شرکت‌ها به روستا‌های مختلف می‌روند و با‌توجه‌به مدارک مالکیتی مردم، تشکیل پرونده می‌دهند. پس از تحویل پرونده به اداره ثبت‌اسناد و املاک، اقدامات مربوط به صدور اسناد مالکیت آن انجام خواهد شد و در خود روستا به مردم تحویل داده می‌شود.

او درباره اعتبار در‌نظر‌گرفته‌شده برای سنددار کردن زمین‌های کشاورزی استان بیان کرد: سال گذشته ۲۳‌میلیارد تومان اعتبار در این زمینه دریافت کردیم که با شرکت‌های نقشه‌برداری قرارداد بستیم. امسال نیز رقم ۰‌۳ میلیارد‌تومانی برای این موضوع در نظر گرفته شده که فعلا ۲ میلیارد تومان آن مصوب شده است و بقیه آن در آینده ابلاغ خواهد شد.

حدنگاری اراضی، چالش ثبت اسناد

مولوی‌پور چالش اداره ثبت‌اسناد و املاک را حدنگاری اراضی دانست و گفت: در‌صورتی‌که تبدیل اسناد عادی به رسمی یا تبدیل اسناد دفترچه‌ای به تک‌برگ که در قالب حدنگاری انجام می‌شود، به اتمام برسد، بخش عمده کار انجام شده است و از‌آن‌پس در نقل و انتقالات، فقط تغییر‌نام صورت می‌گیرد؛ زیرا مالکیت ثبت‌شده در سامانه‌ها موجود است.

مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی با اشاره به اینکه اکنون بسیاری از واحد‌های ثبتی، یک‌روزه سند تک‌برگ را صادر می‌کنند، بیان کرد: در‌واقع فرایند کوتاه شده، اما تبدیل اسناد دفترچه‌ای به تک‌برگ و اسناد عادی به رسمی کمی زمان‌بر است که امیدواریم با انجام اقداماتی این روند در سال‌های آینده کوتاه‌تر شود، زیرا زمانی که این فرایند کوتاه‌تر شود، از بروز خطا و مفاسد نیز جلوگیری خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->